Kameran takana

Olen Korinna, kolmen syötävän suloisen pienen lapsen äiti. Kiitos teidän luottamuksen, saan toteuttaa unelmaani päivästä toiseen. Pääsen osaksi teidän ainutlaatuisia hetkiänne, joista jokainen jättää merkittävän jäljen sydämeeni. Kerta toisensa jälkeen hymyilen hölmösti takaisin tietokoneeni ruudulle, kun editoin teidän tärkeitä muistojanne valokuviksi. Niiden hymyjen takia pusken ylpeänä yrittäjänä eteenpäin tällä alalla, joka inspiroi ja ruokkii visuaalista nälkääni aina uudelleen ja uudelleen.

Lähellä sydäntäni on erityisesti vastasyntyneet vauvat. Koen, ettei ole mitään niin herkkää ja arvokasta, kuin uusi elämä, jonka te olette tänne luoneet. On etuoikeutettua nähdä kasvoistanne ainutlaatuinen ylpeys ja rakastuminen juuri häneen. Kukapa ei haluaisi pysäyttää aikaa niihin ensihetkiin?

Asiakkaiden kokemuksia

Asiakkaiden kokemuksia

“Me käytiin sulla vauvakuvauksissa kun meidän vauva oli pari viikkoinen. Koko ajan oli tosi rauhallinen tunnelma ja vauva selvästi tunsi olonsa mukavaksi, mentiin koko ajan hänen ehdoillaan. Mun mies, joka yleensä inhoaa olla kuvattavana sanoi jälkeenpäin et eihän toi nyt niin paha ollut. Kuvauksesta jäi niin hyvä mieli ja kuvat olivat upeita. Meillä on kotona kehystettynä kaikki kahdeksan.”